top of page

GDPR - uporaba piškotkov in osebnih podatkov

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analize našega prometa. Poleg tega delimo informacije o vaši uporabi našega mesta z našimi partnerji s področja družbenih medijev, oglaševanja in analitike, ki jih morda kombinirajo z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali ali pa so jih zbrali skozi vašo uporabo njihovih storitev. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcijo prepoznavanja, vsakič ko se vrnete na našo spletno stran. Tako nam pomagate ugotoviti, kateri deli spletnega mesta so za vas najbolj zanimivi in uporabni. Če želite še naprej uporabljati našo spletno stran, se prosimo strinjajte z uporabo piškotkov. Hvala!

Nujno potrebni piškotki

Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno, zato svetujemo, da jih omogočite. Ta spletna stran je pripravljena v skladu z varovanjem osebnih podatkov z najnovejšo zakonodajo GDPR.

Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ.

Piškotki za statistiko

Ta spletna stran preko Google Analytics zbira anonimne informacije vseh obiskovalcev naše spletne strani, zabeleži, katere izmed naših podstrani so najbolj obiskane, s katerega IP naslova in še nekaj drugih podatkov. Ker se po novi zakonodaji GDRP šteje sledenje obiskovalcem spletne strani kot posredovanje osebnih podatkov, vas prosimo da omogočite to možnost, saj nam tako pomagate pri zbiranju analitičnih podatkov za preučevanje učinkovitosti spletnega mesta.

Na ta način lahko izboljšujemo spletno stran.

Ostali piškotki

Ta spletna stran uporablja naslednje dodatne piškotke:

  • Piškotki za trženje se uporabljajo za sledenje uporabnikom prek spletnih strani. Namen je prikazovanje oglasov, ki so primerni in zanimivi za posameznega uporabnika in zato več vredni za založnike in oglaševalce tujih strani.

  • Nerazvrščeni piškotki so piškotki, ki jim bomo skupaj s ponudniki posameznih piškotkov počasi razvrstili.

  • Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretji osebi in nadzirajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem interakcije z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto (npr. Socialna omrežja: Facebook, Instagram itd).

Pravilnik o zasebnosti spletnega mesta, piškotki.

Naša spletna stran je prilagojena zahtevam zakonov: Uredba EU 2016/697 – Splošna uredba o varstvu podatkov ali GDRP in Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/07) oziroma ZVOP-2. Vsi osebni podatki, ki se zbirajo preko piškotkov, prijavo na e-listo, s spletno trgovino ali kontaktnim obrazcem bodo skrbno varovani in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Uporabljali jih bomo izključno za namene obveščanja, analize ali posredovanja ponudb. Pravilnik o zasebnosti spletnega mesta si lahko v celoti preberete TUKAJ.

bottom of page