top of page

Matic Zajec

Specialist za trgovinsko bančništvo, NLB

Že od nekdaj me veseli delo z mladimi, mentoriranje in prenašanje znanja. V preteklosti sem opravljal delo trenerja v šoli košarke, kjer moraš biti veliko več, kot le trener. Mladim predstavljaš, zaupnika, vzornika ter mentorja. Na ta način sem skrbel za osebnostno in košarkarsko rast mladih. Med športom in poslovnim svetom vidim ogromno vzporednic.

 

Poslovna pot pa me je pripeljala do trenutne pozicije, kjer kot specialist za trgovinsko bančništvo svetujem podjetjem iz vidika zmanjševanj tveganj v kompleksnem in dinamičnem mednarodnem poslovanju. Svoje znanje in izkušnje pa z veseljem prenašam tudi na manj izkušene sodelavce/sodelavke.

Iz vidika poslovnih tem pa svoj doprinos vidim tudi v izkušnjah, ki sem jih pridobil kot bančni svetovalec mikro&malim podjetjem. Ob tem pa sem strastno zavezan k razvoju trajnostnih pristopov v poslu, vključno z ESG temami.

 

Verjamem v moč sodelovanja in prepričan sem, da skupaj lahko doseževa več, saj povezovanje z različnimi perspektivami in izkušnjami prinaša rast in razvoj.

Matic Zajec
bottom of page