top of page

Martin Stariha

Direktor naročnikov, oglaševalska agencija Luna \TBWA

Mentorstvo je nekaj najdragocenejšega, kar lahko nekomu daš. Je povezovanje, raziskovanje, spoznavanje in prenašanje znanj na različne generacije. Najlepše pri vsem pa je, da gre za obojestransko izmenjavo mnenj, izkušenj, nasvetov, idej in razmišljanj. In verjamem, da je prav to ključ do uspeha za boljši jutri. V svoji, več kot 14 letni, karieri v oglaševanju in marketingu sem pridobil izkušnje iz različnih področij, ki jih z veseljem delim s tabo.

Vodenje projektov in naročnikov, razumevanje naročnikovih poslovnih izzivov, odgovornost za pripravo in izvedbo komunikacijskih kampanj, grajenje dolgoročnih odnosov z naročniki, finančni, vsebinski in strateški nadzor projektov, motiviranje ekipe, mentoriranje in uvajanje novih zaposlenih, delo na različnih lokalnih in mednarodnih naročnikih iz najrazličnejših gospodarskih panog ... vse to so področja, ki so mi blizu in ki jih z veseljem delim s tabo. Pomemben del mojega življenja je tudi šport, področje športne motivacije mi je blizu, prav neverjetno je kako lahko mnoge športne vidike preneseš v svoj vsakdanjik za premagovanje izzivov.

Od mentoriranca/-ke si želim odprt, iskren in sproščen odnos, vedoželjnost, veliko radovednosti in predvsem, da skupaj prideva do zastavljenih ciljev.

Martin Stariha
bottom of page