top of page

Marta Rojko

Client Partner, P&P InterSearch

»Naj te vodi srce in strast«, je velikokrat izrečena fraza. Vendar, ali je tudi zares slišana in uporabljena?

Z leti je to postalo moje vodilo, tako v poslovnem kot v zasebnem življenju. Od nekdaj me je zanimalo ogromno raznolikih stvari, in dan je imel premalo ur za vse, kar sem si želela početi. Temu primeren je bil tudi večji del moje poslovne poti. Sociologinja in magistra komunikologije, sem svojo kariero pričela v marketingu/customer serviceu v visoko tehnološki, razvojno usmerjeni zgodbi, jo nadaljevala v letalstvu ter se preselila v Dubaj. Ves čas sem se vzporedno spogledovala s kadrovskim področjem, dokler se nisem slaba 4 leta nazaj vrnila v Slovenijo in se pridružila butičnemu podjetju P&P InterSearch, ki deluje na tem področju na svetovalni strani. In se našla.

Obožujem vse kar je lepo, potovanja, dobro hrano, naravo in šport. Končujem tudi licenco za osebno trenerko.

 

Z veseljem delim svoje izkušnje z mlajšimi generacijami. Mentorirancu/ki lahko predvsem ponudim neko širino in (upam) usmeritev. Z veseljem predam tudi vsa znanja in dobre prakse s področij mojega delovanja. Ko sem bila jaz v teh letih in na nekih prelomnih točkah nisem imela možnosti, da se mi nekdo zares posveti na tak način – kot mentor/ica. Sem pa imela to možnost, da sem bila vedno obkrožena z uspešnimi in karizmatičnimi ljudmi, od katerih sem našla način kako se od njih naučiti največ.

 

Bova super tim, če tudi tebe zanima veliko raznolikih stvari in ne veš točno, čemu slediti. Želim, da se imava fino, se zabavava, skupaj poskusiva kaj novega in, da se drug od drugega tudi kaj naučiva. :) 

Marta Rojko
bottom of page