top of page

Jaka Matičič

Sales and Marketing Manager, B2 IT d.o.o.

Še danes pomnim, kdo so bili in so še ključni ljudje, ki so me z besedo, smernicami ali dolgoletnimi nasveti pripeljali do tega, da sem dober človek, sodelavec in član naše skupnosti. Tem ljudem nikoli ne bom znal povrniti njihovega vpliva na svoj razvoj, saj je neprecenljiv. Vendar kljub temu verjamem, da je največje plačilo, ko znanje prejmeš, da le-tega deliš tudi naprej. Vem, da ti bom lahko pomagal na področju strateškega planiranja, prodaje, vodenja, organizacijskega razvoja ter razvoja talentov. Ob tem pa se veselim tudi tistega, kar se bom sam naučil od tebe.

 

Pristopi v katere verjamem pri mentoriranju so job shadowing, učenje z delom, iskren pogovor, ko si pred večjimi izzivi ter osebni pogovor ali le kratek klic, da lažje sprejmeš pomembne odločitve. Zakaj ti pristopi? Ker so moji življenjski in poslovni mentorji bili tisti, ki niso le formalno pomagali na moji poti k uspehu ampak tudi neformalno s svojim zgledom in zaupanjem, ki so ga polagali vame. Upam in verjamem, da ti bom tudi sam ponudil zaupanje, ki ga potrebuješ, da uspeš.

 

Od mentoriranke ali mentoriranca pričakujem željo po učenju, odprtost za re-learn procese, analitični um ter željo po spreminjanju sebe ali družbe na bolje.

Jaka Matičič
bottom of page