top of page

Gregor Hočevar

Membership Manager, AmCham Slovenija

Da je pomembno ob sebi imeti mentorje, ki ti pomagajo in te spodbujajo, sem spoznal šele v zadnjih nekaj letih svoje poslovne poti. Kot mentor želim prenesti izkušnje, karierne in življenjske, na mlajšo generacijo, obenem pa si želim, da se tudi sam naučim česa novega od svoje mentoriranke ali mentoriranca.

 

Korenine iz delavskega okolja in dolgoletno aktivno igranje košarke me je naučilo pomena discipline, trdega dela ter premagovanja ovir za dosego ciljev. V dosedanji karieri sem z delom v različnih organizacijah pridobil izkušnje s področja vodenja projektov, organizacije dogodkov, javnih razpisov ter trženja in marketinga, ki jih z največjim veseljem delim naprej. Zadnja 3 leta sicer delujem tudi v amaterskem športnem klubu, kjer sem se spoznal s svetom in delovanjem športnih organizacij.

 

Sem velik entuziast vsega povezanega s športom, zelo rad berem, poslušam podkaste in sem na splošno odprt za učenje novih stvari, zanimive razprave in izmenjavo mnenj. Upam, da bo mentoriranka oz. mentoriranec poln vprašanj, ki jih bova skupaj naslavljala prek najinega druženja.

Gregor Hočevar
bottom of page