top of page

Gašper Camloh

Vodja Sektorja za upravljanje poslovnih procesov, BTC

Moja karierna pot se je začela v svetu revizije, kjer sem odkril svoj smisel za analiziranje poslovnih procesov ter izpopolnil veščine vodenja projektov. Danes skupaj z multidisciplinarno ekipo strokovnjakov v družbi BTC vodim številne projekte digitalizacije in optimizacije poslovanja, ki sledijo zastavljeni viziji družbe na področju upravljanja poslovnih procesov.

Uspešno mentorstvo je pogojeno s tem kako dobro se mentor poistoveti z izzivi mentoriranca. Z mentoriranci bom delil izkušnje tako iz karierne, kot iz zasebne poti. Zaposlitev v Big 4 podjetju je pogost prvi korak ekonomistov v poslovni svet, sam pa sem v tem okolju delal 5 let. Iz zasebnega življenja bom lahko z mentoriranci delil lastne izkušnje z izzivi, kot so npr. precep med delom v družinskem podjetju in lastni poti, precep med domotožjem in pritiskom študija v tujini in tako naprej. Okolje ima zelo velik vpliv na mlade pri odločitvi o izbiri študija ali pa o izbiri prve zaposlitve, pri tem pa se vse bolj pogosto pozablja izhajati iz sebe, poskusiti najti tisto kar te res veseli in najti primerno fakulteto oz. službo. Kvalitetno mentorstvo tako zgodaj v življenju ima tako lahko zelo pozitiven vpliv na dolgi rok.

Želim si, da bi se mentoriranec zavedal kakšne pozitivne učinke ima lahko mentorstvo tako zgodaj v življenju, tako posledično od mentoriranca pričakujem predvsem iskrenost in željo po sodelovanju.

Gašper	Camloh
bottom of page