top of page

Žiga Zore

Strokovni delavec za razvoj kadrov in organizacije; Salus, Veletrgovina, d.o.o.

»A good mentor will teach you how to think, not what to think«. Sem prav jaz ta pravi/dober mentor zate? Na tebi je, da to začutiš oz. ugotoviš, jaz ti za začetek lahko obljubim, da bova šla še nekoliko dlje od »kaj« in »kako« in se večkrat vprašala tudi po »zakaj«. S coaching znanjem, ki sem ga pridobil preko certificiranega programa se bova podala na mentorsko pot, na kateri boš sam/a izbiral/a destinacije in odkrival/a poti, kako do teh destinacij pripotovati. 


Domač sem na področju razvoja kadrov in organizacije, imam tudi izkušnje biti menti, še posebej blizu pa so mi načela, kot so optimizem, nasmeh, pozitiva, odločnost in sodelovanje. Kot športnik po duši ti lahko obljubim tudi dobršnjo mero timskega duha, nekaj malega ciljne usmerjenosti, predvsem pa ogromno vztrajnosti. Če se ti zdi, da ti moje coaching znanje, izkušnje iz področja razvoja kadrov in organizacije ter načela v katera verjamem, lahko pomagajo pri tvojem osebnem in kariernem razvoju, potem nama kaže dobro in naju do prvega koraka na mentorski poti loči le še nekaj malega …


Nekaj malega tvoje radovednosti, samoiniciativnosti, vedoželjnosti, odgovornosti in vedno dobrodošle pozitive. Se veselim!

Žiga Zore
bottom of page