top of page

Timotej Vitez

Skrbnik ključnih strank v podjetju Mesi d.o.o.

Helou!

Te zanimajo razvojne in globalne tematike, izzivi sedanjosti in prihodnosti, trajnostni razvoj in nove priložnosti, ki nam jih ta prinaša? Imaš idejo za projekt, pa ne veš kako bi se ga lotil/a? Mogoče pa želiš le okrepiti komunikacijske in predstavitvene veščine? Bi rad/a organiziral kakšno delavnico? Želiš kakšen nasvet kako vzpostaviti in ohranjati partnerske odnose med različnimi organizacijami in sektorji. Potem sem lahko tvoj izgovor za popoldanska druženja.

 

Od tebe pričakujem zgolj radovednost, samoiniciativnost, sproščenost in kakšno zanimivo idejo.

 

 

Nekaj več o meni:

ime mi je Timotej, a prijatelji in mentoriranci me kličejo Tim. Prihajam iz Celja, a po letih življenja in vdihavanja ljubljanskega koktejla PM10 in PM2.5, se je vame počasi a vztrajno prikradel duh Ljubljane. Štajerc v Ljubljani, Ljubljančan v Celju.

 

Po izteku izjemno uporniških srednješolskih dni, sem se odločil za študij komunikologije. Ker sem želel delati v medijih in ker sem bil nekoč celo prepričan, da se bom udejstvoval tudi v glasbi. Pred tem sem namreč 12 let igral kitaro in mladostniške želje so bile povezane z glasbeno produkcijo in menedžmentom. Ha, mladost je norost. Tekom študija sem spoznal, da v resnici nikoli ne želim delati v medijih, sem pa ohranil željo po razvijanju komunikacijskih veščin, predvsem pisanju in javnem nastopanju. Svoje poslanstvo sem za čas študija našel drugje. Po končanju sem se odločil za magisterij iz upravljanja in razvoja organizacij (nekoč so to poznali pod imenom kadrovski menedžment). V tem času sem se navdušil nad takratnim valom zagonskega podjetništva ter konceptom »crowdfundinga« (množicanja?) v Sloveniji. Tovrstne organizacije sem pričel preučevati iz akademskega vidika, preizkusil pa tudi v praksi. Po vrnitvi iz tujine sem se za nekaj časa preselil v javni sektor (verjameš ali ne, najboljša stvar, ki sem mi je zgodila iz vidika osebnostnega in kariernega razvoja) in skrbel za projektno vodenje, komunikacije, organizacijo delavnic ter pomagal pri uvajanju inovativnih metod dela. Ker je bil glavni fokus dela usmerjen na trajnostni razvoj, sem se odločil še za en študij ob delu na temo trajnostnega vodenja. Trenutno skrbim za strateška partnerstva v inovativnem slovenskem podjetju MESI.

Timotej Vitez
bottom of page